Tarjoaa neuvontaa ja käytännön palvelua hotelli-, ravintola- ja cateringalan yrityksille, jotka haluavat palvella erityisruokavalioita noudattavia asiakkaita asiantuntemuksella ja turvallisesti. Kun yritykset valitsevat vaikka pikkujoulujen viettopaikkaa tai seminaarien tarjoiluja, valinta tehdään usein dieettiä noudattavien toiveiden mukaan. Erityisruokavaliot huomioiva palvelu on tässä ajassa selkeä kilpailuvaltti, joka parhaimmillaan tuo asiakkaaksi isoja kokonaisuuksia ja takaa palvelunostajien paluun yhä uudelleen.
Vaihtoehto 1
– Seminaari yleisesti koko henkilökunnalle, kesto n. 1 tunti, käydään läpi yleiset vaatimukset turvallisesti keittiöstä keliakiaa sairastaville asiakkaille.
Vaihtoehto 2
– Ruokalistan läpikäynti
– Sisällysluettelon/tuoteselosteiden läpikäynti
– keittiötilojen ja -välineiden läpikäynti
– varastotilojen läpikäynti
Mahdolliset puutteet ja korjaukset asiakas hoitaa itse.
Vaihtoehto 3
– ruokalistan raaka-aineiden läpikäynti, valitaan valmiiksi dieettiystävälliset tuotteet
– keittiövälineiden tarkistus, omat ottimet yms.
– keittiötilojen tarkistus ja puutteiden korjaaminen
– ruokalistan ja tuoteselosteiden optimointi ja tulostus
Mahdolliset puutteet ja korjaukset Muruset hoitaa yhteistyössä asiakkaan kanssa.
Palvelun tarjoaa leipurimestarin erikoisammattitutkinnon sekä erityisruokavaliopalveluiden erikoisammattitutkinnon (dieettikokki) suorittanut Marjut Similä, eli tuttavallisesti Maiju.
In English
Tiedon Muruset offers consultation and hands-on advice for Catering businesses, restaurants and hotels on how to take care of those customers who have special dietary requirements. The goal is to give your establishment a reputation as a safe place for example to groups that have people in with such needs, families that have that one person who is afraid of eating out, and to those people who appreciate safety in general when it comes to food. Knowing your special dietary specs gives you an advantage for the future.
Option 1
– A seminar for your whole staff. Takes about an hour and I’ll walk you through especially Celiac deciese diets and the difference to allergies and how to take that in consideration.
Option 2
– Going through the menu to specify and check ingredients
– Checking the kitchen and cooking utensils
– Checking the storages
In case of possible findings the customer will take the necessary action
Option 3
– Going through the menu to check and specify the ingredients, and to find produce that already includes dietary requirements
– Checking the kitchen and cooking utensils and storages and plan and execute necessary measures
– ruokalistan ja tuoteselosteiden optimointi ja tulostus Optimising and printing of menus and ingredient
In case of possible findings Muruset will co-operate with the custumer as a team.
The service is provided by Marjut Similä, a Special Diet chef and a Master of Baking
